9.9.2010

Très bien!

Jippijaijei, sain videot ladattua, tiedä sitten miten hyvä juttu se on :D

Ja hei, ajattelin, että olis tosi kivaa, jos te kertoisitte mulle ideoita ja ehdotuksia postauksista ja muuhun mun blogiin liittyvästä. Haluisin myöskin tietää teidän mielipiteen tästä nykyään salasanallisesta blogista - toimiiko vai floppaako? Ja kysymyksiäkin voi esittää, rakastan niihin vastaamista, ai että!

6 kommenttia:

  1. Heiii nää videot on ihan tosi kivoja! :D Ihan hassua nähdä sut "oikeesti" ja kuulla kans, sen sijaan että vaan lukee ja katselee kuvia! heh tosi hauska idea, näitä lisää lisää!

    Ja Pariisi.... oi että.. Niin kaunis kaupunki!! Toivottavasti on ihanan romanttinen ja rentouttava loma :) ja hei järkkäri sit tosissaan käyttöön siellä, PAAAALJON PALJON upeita kuvia meillekin nähtäväksi! :)

    Tietääkö sun poikaystävä tästä blogista? Mitä se on mieltä? :)

    Huomaatko, et olisit muuttunut poikaystävän myötä? Tai sun elämäntyyli, onko muuttunut? Kun joskus viime vuonna luin sun kaliforniapostauksia, niin olit jotenkin paljon hullumpi ja semmonen hauska rellestäjä, nyt tuntuu et olisit rauhoittunut ja "aikuistunut" hirveesti, onko asia sun mielestä oikeesti näin vai ootko omasta mielestäsi sama tyyppi kuin olit ennen poikaystäväsi tapaamista?

    No mä ehdottelin just esim. sitä työpostausta, koulupostausta... Hmm vähän tyyli/kauneuspostauksia lisää? Et oo pitkään aikaan esitellyt asuja tai mitään :)

    Mä tykkään tosi paljon et on salasanan takana blogi. Itsekin oon uskaltautunu jostain syystä kommenoimaan vasta nyt, kun tietää että ei tää ihan julkista hommaa ole :) Luen monia blogeja mutta en oikeastaan muille viitsi kommentoida. Plus tosi monet bloggaajat eivät vaivaudu vastaamaan mitään, musta on ihanaa et vastaat aina!

    Vähän ihmetyttää et minne sun kaikki uskolliset lukijat on kadonneet, ku tuntuu et meitä on enää muutama kommentoija täällä...?! :D Hei muutkin, kommentoikaa! Kiva lukea muidenkin ajatuksia :)

    NIIIN ja se vielä, et tosi kivaa et oot nyt postaillut näin usein! Oon kauhea blogiaddikti, käyn joka päivä lukemassa kymmeniä blogeja (pitäisi ehkä hankkia elämä... :D) ja on ihanaa jos lähes joka päivä on jotain uutta luettavaa, oli se sitten miten lyhyt postaus tahansa :)

    VastaaPoista
  2. Hahahhah Jansku mitä videoita!! :D Noei, ihan kivoja:> Pitäkää tooosi hauskaa Pariisissa ja me tullaa kylää Peetun kans ennenku lähet tunkeilee Jyväskylä hoodeille :D lole. Söpö jansku<3

    VastaaPoista
  3. Postausideoita:

    Postaus sun perheestä -ketä siihen kuuluu?
    Postaus sun tulevaisuuden haaveista - missä näet itsesi viiden tai kymmenen vuoden päästä?
    Kysymyspostaus -me kysytään, sä vastaat!

    Ja niinkun ootkin pari muuta kommenttia aiheesta jo saanut, toi sivupalkki kaipais kipeesti päivitystä, Dana Point vois vaihtua Jyväskylään jne :)

    Ihana blogi, toimii hyvin salasanan takana :)

    VastaaPoista
  4. Annika: Videoita varmasti tulee lisää kun vihdoin muistin, että tää Macin Photobooth on kiva kaveri :)) ja noita videoita on hauska tehdä, kiva hölötellä itekseen!

    Pariisi tosiaan oli ihan superkaunis ja ihana kaupunki, loma oli ikimuistoisin ikinä oivoi :) kuvia on noin 3000, että pieni hetki menee ennen kun saan aikaseks ne koneelle pistää ja sieltä karsia parhaat näkyville :)

    Sitten sinun kysymyksiin:

    Poikaystävä tietää blogista, eikä se oikein pidä tästä. Sillä on ehkä ihan vähäsen eri ajattelumaailma kun mulla tästä hommasta. Se tietää, että tää on mulle erittäin tärkeää ja että tätä kautta saan osakseen myös stressiä purettua, mutta silti hämmästelee mun halua "kertoa julkisesti" mun elämästä. Onhan mun blogi aika henkilökohtainen, mut silti vain pieni raapaisu mun elämästä. Kuvia poikaystävästä en halua laittaa, eikä hänkään halua, että niitä täällä esiintyy. Se ehkä hieman harmittaa, koska esim kaikki Pariisi-kuvat on meistä kahdesta, mut c'est la vie!

    Ja hei tosta mun "aikuistumisesta".. mä voisin kirjottaa ihan oman postauksen siitä, koska toi on itekkin pyörinyt mun mielessä hiljattain, tuo sun kysymys siis :)

    Ihanaa, että tykkäät lukea ja kiva kun sä kommentoit hirmu-usein :) ME LIKEY! Koitetaan saada vähän lisää postauksia tulemaan, aiheina just tollaset "aihe-kirjotukset", työ, koulu yms..

    Haleja paljon! <3

    Neppe: Isosiskos on vähän hassu.. Jos haluutte tulla ennen Jyväskylää, niin alkaa jo pikkuhiljaa tulla aika kiire, kuules pieni! :)

    Anonyymi: Kiitos paljon postausideoista, toivotaan, että kerkeen/jaksan niitä toteutella tässä hiljattain :) Toi sivupalkki on mulle tosi paineita aiheuttava, kun oon monesti sitä yrittänyt vaihtaa, mut ei tuu mitään järkevää mieleen! Ehkä mä joku päivä keksin :)

    Kiitos paljon kun luet <3

    VastaaPoista
  5. Kylläpä on ollu pitkä juttu toi oikeudenkäynti! Onneksi se on nyt ohi, ja toivottavasti sait vihdoin reilun korvauksen?

    Tuo kuva susta eiffel-tornin edessä on kyl mielettömän ihana! Oot niiiin onnellisen ja innostuneen näköinen :)

    Niin ja toi rahapaja -juttu vielä, huh ... Varmasti uskomatonta kun omassa lähipiirissä tapahtuu jotain tällaista - ei kyllä ihan joka päivä tällaista kuule! Mutta koita vaan ajatella se niin, että jokainen tehkööt omat virheensä...

    Sullahan on muutto lähellä! Apua. Ja varmaan kaikki jakson lopputentit sun muut lähenee? Joko olet pakkailut aloittanut?

    Tuntuu että sulla on menossa kamala kiire, tai siis miljoona rautaa tulessa. MITEN SÄ JAKSAT?? Tai siis oletko nyt esim. tän syksyn vaan stressaillut ja juossut pää kolmantena jalkana joka paikkaan, vai oletko oikeasti myös nauttinut elämästä? Esim. kesällä kun sulla oli pääsykokeet ja kaikennäköistä, niin tuntu et silti nautit elämästä täysin rinnoin etkä valittanut kiireestä... Itse käyn töissä ja sen jälkeen ei tahdo energiaa riittää pääsykokeisiin (liiketalous, ei edes ole paljoa luettavaa!!!) saati kaikkeen kivaan puuhasteluun ... telkkari ja tietokone vaan vetävät puoleensa :D onko sulla vinkkejä miten saisin energiaa ja motivaatiota opiskeluun?

    Ihan ymmärrettävää tuo mitä mieltä sun poikaystävä on tästä blogista. Monet ovat tuota mieltä, varsinkin jos eivät itse lue blogeja ja eivät ole innostuineita tästä ihanasta ja inspiroivasta maailmasta :D Itse ihailen kaikkien teidän bloggaajien rohkeutta ja avoimuutta, ja haluaisin itse pystyä samaan, mutta ei musta kyllä ikinä olisi tähän. Mutta tän salasana-systeemin kautta tää on kyllä varmasti paljon helpompaa.

    Vielä yksi kysymys: ootko sä aina ollut noin elämäniloinen ja "onnellinen", vai onko tää vaan asenne mikä sulle on tullut tässä vuosien varrella? Tuntuu että osaat nauttia kaikesta niin paljon, oon ihan kateellinen ja aina itsekin pyrkinyt samaan, mutta päädyn kuitenkin vaan stressaamaan ja harmittelemaan omaa laiskuuttani :D

    ihanaa lukea, kiva kun tykkäät mun kommenteista :)

    VastaaPoista
  6. Annika: Hitto, mä nyt vasta huomasin, etten oo tähän ollenkaan vastannut, höh :( eli joo, oikeudenkäynti oli TOSI pitkä prosessi, voin vaan kuvitella kaikki vähänkin pienemmät rikokset, uskoisin että niiden selvittelyyn menee vuosia. No, onneksi homma on nyt takanapäin. Ja sainhan mä korvauksia, mutta paljon pienemmät ne oli mitä ite pyysin.

    Jyväskylään muutto oli ja meni ja ens viikolla onkin sitten uusi muutto taas edessä - muutetaan tien toiselle puolelle :D me ollaan asuttu tää lokakuu pahvilaatikoiden ja jätesäkkien keskellä, koska ei ois ollut mitään järkeä tyhjentää kaikkea ja taas pakata kohta uudestaan. Joten tää muutto pitäis olla nyt aika piece of cake :) ihanaa kun pääsee kaikki järjestämään ja laittamaan kunnolla omille paikoilleen!

    Mulla on aina miljoona rautaa tulessa ja sata asiaa To Do-listalla, mut se taitaa olla se asia, joka pitää mut menossa ja meiningissä. Nyt kun oon ollut täällä jyväskylässä ja mulla ei oikein oo mitään erikoisempaa tekemistä päivisin, niin oon tosi turhautunut enkä jaksa tehdä mitään. Uskon, että pärjään paljon paremmin kun on paljon tekemistä ja vähän stressinpoikasta kokoajan :)

    Mulla ei kyllä oo yhtään mitään vinkkejä motivaation ja energian suhteen, mulla ehkä just noi to do-listat on tosi hyviä! tulee hyvälle mielelle kun kattoo sitä listaa ja siitä hupenee tehtävät kokoajan :) try it! mut muuta en kyllä osaa sanoa :s

    Poikaystävän kanssa ollaan monet kerrat kättä väännetty tän blogin suhteen, mut kyl se pikkuhiljaa alkaa hyväksyä sen faktan, että mä rakastan tätä kirjottamista ja että mun blogi on mulle tärkeä :) Ja se mikä nyt ainakin on herralle selvitetty, on mun blogin tarkotus: Mä en halua "olla julkkis" tai esitellä koko maailmalle itseäni vaan tän blogin päällimmäisenä tarkotuksena on olla ihana ja mieltä purkaava paikka mulle :) ja koska mulla nyt on ollut kaikki ihanat muutamat lukijat kautta aikojen, niin koen jotenkin, että te ootte mun tuki ja turva ja että teille voi kertoa asioista :)

    Ja viimeiseen kysymykseen vastaus: Mä oon onnellinen ja elämäniloinen kyllä, mutta en aina. Pienestä pitäen oon aina ollut tällänen, mutta on mulla myös se toinen puoli, mun elämä, lapsuus ja nuoruus, ei nimittäin oo ollut mitenkään superhelppoa. Ei ollenkaan, itseasiassa niin vaikeeta, että mietin välillä, että miten musta on tullut näin suhtkoht järkevä. Mut ehkä jotenkin ton myötä myöskin on elämänasenne kasvanut ja on oppinut arvostamaan niitä elämän pieniä iloja ja saa niistä energiaa :)

    Sellaista!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!