20.1.2010

Farewell party, not mine though!

Perjantaina oli mun suomalaisen kaverin Jennin laksiaiset Santa Monicassa, joten sinne tie vei taas kerran (ihan kun ma muutenkaan viikonloppujani muualla viettaisin..) Meksikolainen pieni ja tunnelmallinen pubi nimeltaan Cabo on meidan kantispaikka ja varsinkin 6pm-8pm se on kovassa suosiossa; happy hour, 2 yhden hinnalla! Perjantaista pikku kuvaplajays.


Who wouldn't love strawberry margaritas!?


Martti, Jenni (illan stara) ja tuntematon toppausten vilauttelija

Anna toimi kuskina ja valokuvaajana perjantain :) kattokaas kun se on niin vanha!

Muut kun jatko matkaansa Santa Monican Third Promenadelle toiseen baariin, niin me paatettiin lahtea viettelemaan loppuiltaa meidan "jengin" kanssa West Hollywoodiin.

Jansku, Hide, Paolo ja Jeffrey pelaamassa bilista


Oli kova jano!

Klikkaa isommaksi! Tahan piti tulla tekstit, mut ne nyt jonnekin matkalle jai. Halusin hepan kyytiin Jeffreyn seuraksi, mut en itse kyennyt hyppaamaan ylos. Arno tuli sitten apuun ja ma en ymmartanyt, etta mun taytyy itsekin tehda sen ylospaasyn onnistumisen eteen jotain muutakin kuin vain rohnottaa Arnon kasivarsilla :D no, mapa jain nuolemaan nappejani kun Jarna natisti yksikseen ponkasi ylos ponin selkaan haha!

Baarikierrosten jalkeen suunnattiin koko poppoo meidan jatkoille jeesuksen luokse.


Taa kuva on niin taynna tunnetta!

Mita naissa kuvissa tapahtuu!? kukaan ei keskity kuvattavana olemiseen :D Arnolla ja Annalla on ihan omat kuviot meneillaan, Jeffrey on yllaripyllari nokosilla ja ma nyt vedan jotain ihan omaa showta..


Sopuli-Anna.

Kuuden aikaan Anna pakkasi tytot autoon ja ajettiin auringonnousua vasten kotiin nukkumaan. Mulla oli hirvee nalka ja halusin ruokaa:

Aamulla kuvia katellessani kysyin ihan vihasena, etta "kuka on pistanyt keksin mun suuhun!?" Ihan itse olin sita kuulemma alkanut puputtaa, mutta koska nukkumatti oli nopeampi kuin osasin kuvitella, niin nukahdin kesken aterian :) noh, sellasta sattuu.

Iltaan mahtui paljon naurua, draamaa, tanssia, laulua, huutoa, juomista ja kaikkea muuta! Muistatteko joskus, kun kerroin, etta Anna ei ihan ole hyvaa pataa autonsa kanssa? No, mahtuhan meidan iltaan yks autokammikin, nimittain pilkun jalkeen kun lahdettiin autolle, ei sita ollut enaa missaan! Se oli tollattu (hinattu) pois!! Siina sitten pikku taksimatka Annan autoa hakemaan. Paikan paalla alettiin mun saestamana kaikki vetamaan tekoitkua, jotta valtyttaisiin 250$ sakoilta vaarinpysakoinnista, mutta ei onnistunut. Visa vinkumaan, eihan siina voinut muuta kun nauraa! No, onneks jenkit aina valittaa joka asiasta, joten taa sakko saadaan varmasti hylattya, koska kyltit oli puutteelliset. Sellasta! Huomenna jatketaan tarinaa viikonlopusta :)

puss, jansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!