11.12.2009

Home sweet home

Tervetuloa meille!

Meilla on ihanan kotoisa ja viihtyisa koti: keittio, olkkari, kodinhoitohuone, eteishalli, 3 makuuhuonetta ja 3 kylpyhuonetta. Tietty pihalta loytyy meidan pieni puutarha, jossa aina auringon paistaessa tykkaan leikkia lasten kanssa. Meidan talo sijaitsee gate communityssa, elikka sisaan ajetaan isoista porteista ja porttien luona on 24/7 vartija vilkuttelemassa ja moikkailemassa.

Takapihaa..


Sitten vahan esittelya mun huoneesta. Gumman tykkaa sopoilla videoissa, aww. Ma paatin olla nayttamatta koko taloa, mut paasette kurkkaamaan "mun hoodeihin" meidan kotona :)

Mun valtakunta on alakerran kylppari. Lapset tietaa, etta se on Janninan paikka ja Janninan tavaroihin ei saa koskea.

Olkkari

Koska perheen aiti on Suomesta, on meilla aika paljon Suomesta muistuttavia tavaroita kotona, kuten naa pentikin porot. Naiden lisaks loytyy paljon marimekkoa ja muumiastioita.

Ja loppuun viela perheen lemmikki, joka ostettiin Gubbenille kevaalla. Vielakin Caillou jaksaa uiskennella tomerasti kupissaan!

Nyt tuli vahan tynka esittely kodista, mutta eipa voi mittaan, tahan on tyytyminen :) syytan myoskin osittain tan hetkista olotilaa, ehkei eilen olisi kannatta kitata niita Anitan viinamanteleita niin paljoa, hupsiiii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!