3.12.2009

Christmas is coming..

Though it's really difficult to understand it when you're in sunny and warm California, sitting under palm trees without any snow anywhere.. Well, no need to complain!

Onneks meilla kotona on paasty hieman joulutunnelmaan kynttiloiden ja joulukoristeiden avulla, vaikka palmut heiluukin lampiman tuulen mukana ikkunasta ulos katsoessa. Saanen myoskin paljastaa, etta meilla ei soi enaa mikaan muu biisi kun "Jingle Bells jingle bells.." ARRRGHHH jo nyt on mennyt hermot :D

Tanaan tehtiin lasten (Gubben on kipeena meidan kaa kotona) kanssa joulukortteja ja muuta ihanaa jouluista. Tuli tehtya vahan liikaa, nyt pitaa vaan miettia keille alan noita kortteja pommittelemaan! :D

Tehtiin myoskin piparkakkutaikinaa, etta saadaan huomenna hieno piparkakkutalo poytaa koristamaan! Namiii :p on muuten miljoona kertaa paremman makuista taikinaa kun tekee ite!

Joulu oli eka tarkotus viettaa New Yorkissa. Mun isan ja sen avovaimon piti lentaa sinne jouluksi lomailemaan, mut ne meneekin Egyptiin, joten New York nyt jai. Hhhmmm, tai ehka ma viela mietin tota vaihtoehtoa, siella nimittain asuu yks tuttavapariskunta, jotka kovasti haluis mun menevan sinne jouluksi :) Tai sitten vaan jaan viettamaan rauhallista (joo ei naiden lasten kanssa :D) perhejoulua tanne kotiin.

Minkalaiset joulusuunnitelmat teilla on? Ja onks kaikilla muuten joulukalenteri? Mulla ei oo :(

8 kommenttia:

  1. No heeh, taallakin oli tanaan plus 20 celsiusta lamminta, etta ihan hullu joulukuun paiva! Ja joo, taallakin on lamput paikallaan ja kaikki, ei meilla tosin (muutto...) vaan muilla kylla! Ja pakkohan se suklaakalenteri on olla! Kay ostamassa itsellesi dollarilla yksi Christmas Tree Shopista ;)

    VastaaPoista
  2. Pakko kyllä sanoo et tätä sun blogia on edottomasti kivaa lukea ku oon jo jonkun aikaa seurannu! :)yläasteajoista kun on jo jonkin aikaa vierähtäny :D long time no seen! miten päädyit noihin hommiin tonne ihanaan californiaan? mukavaa joulun odotusta sinnekki :)

    -Linda

    VastaaPoista
  3. Susette: Tulee ainakin erilainen joulu, taytyy kylla myontaa! Naa jenkit on ihan HULLUJA jouluvalojen ja koristeluidensa kanssa, ihan sairasta! onks siellakin joka ikisessa puskassa ja puussa valot kaaritty ymparille? en ymmarra naita.. Mut ihan jees :) ja kai mun on pakko huomenna menna jostain itelleni hommaa suklaakalenteri kun gubbenkin sai tanaan! epista..

    LindaMaria: Linda Linda, ootko se sa linda? :D ma aina kurkin sun ja ellun kaikkia hauskoja f-book statuksia ja naureskelen niille! :) apua, ylaasteajoista on kylla paljon aikaa ja varmastikin moni asia muuttunut, ainakin ma toivon niin! Ma paadyin tanne alunperin maaliskuussa tutun kautta ja nyt en aio lahtea kulumallakaan pois! Onneks perhe tykkaa pitaa mua taalla ja ehdottelee kokoajan jatkosta :) Taa paikka ja kaikki taalla on vieny mun sydamen..

    Ihan tosi kiva kun kommentoit :) jouluja sullekkin, toivottavasti sinne tulee lunta!

    VastaaPoista
  4. Ihania postikortteja, oot tosi hyvä piirtämään :) onko sulla muuten kertaakaan ollut koti-ikävä siellä? ja onks siinä perheessä ollu au paireja sua ennen/ sun jälkeen? Oot varmaan paras au pair niille kun haluaa et jäät sinne. Meinaatko jäädä?

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Makin ihan hammastyin noista korteista ja omista taidoistani! Mut tossa huomaa, et yksinkertainenkin voi olla ihan kaunista :) ei oo ollu kertaakaan koti-ikava, ma en ymmarra. Yleensa oon aina sellanen vollottaja! No ma taisin olla eka, sen jalkeen tuli mun kaveri kesaksi ja sitten tuli perheen kummitytto vahan vaan auttelemaan. No ma ainakin toivon, etta perhe on tyytyvainen! Ja kylla, meinaan saada asiat toimimaan niin, etta voin jaada/tulla takas/what ever! :)

    VastaaPoista
  6. Totta! =) kortit on tosi tosi nättejä. Ootko ajatellu jäädä opiskelemaan sinne? Vai jäisitkö au pairiksi? Minkä verran saat muuten palkkaa viikottain? Sul on kyl hyvä ku saat vielä extrarahaa siltä sun vuokralaiselta ni pystyy nauttimaan sit oikein kunnolla siellä olosta. Onko sun perhe ajatellu tulla kyläilemään? Voisitko tehdä sellasen postauksen jossa esittelet myös sen sun host perheen? Tietääkö ne, että sulla on huippu ihana blogi? ;) oho, tulipa kysymyksiä!

    VastaaPoista
  7. Edellinen anonyymi vielä04 joulukuuta, 2009

    Niin ja sellasta vielä, että teitkö piparkakkutaikinan netistä otetun reseptin mukaan vai onko sulla joku special ohje? Ajattelin itsekin kokeilla tehdä.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Ma oon hakemassa nyt syksylla opiskelemaan kouluun, jonka kautta yritan paasta vaihtoon tannepain maailmaa :) mut opiskelu muuten vaan taalla menee vahan liian hankalaks.. Tai mista sita ikina tietaa! Emma aupairiks enaa varmaankaan tulisi, pitaa saada elamalle vihdoinkin edes jonkinlainen suunta, en ma voi elaa ikuisuutta tan perheen siivella!

    En saa palkkaa, vahan vaan taskurahaa :) silla parjaan. Periaatteessa oon ruokapalkalla! Ja mita tulee tohon vuokralaiseen, niin aika pitkalti vuokrarahat menee heti lainan takasinmaksuihin yms, et ei siita kylla paljoa rahaa kateen jaa, mika on vahan harmi :s

    Mun isan piti tulla avovaimonsa kanssa kaymaan kylassa joulun alla, mut paattikin sitten suunnata Egyptiin, kiitti naist! :D

    Mul on pari kuvaa hostparentseista ja lapsistahan on ainakin miljoona kuvaa, niin emma ehka viitti postausta niista tehda erikseen. Tai emma tieda viela :) Ja oon kertonut niille, et kirjotan blogia taalta ja sanonut myoskin etta kuvia vilahtelee vahan valia mut eipa ne mitenkaan kummallisesti reagoinut "Ai ku kiva hei GUMMAAAAN EIIIII!" :D ja kiitos!

    Piparkakkutaikinan resepti oli joku hostmamman vanha ruotsinkielinen sutturateksti likaisella paperilla. Mut aivan varmasti loytyy netista varteenotettavia ohjeita :) kokeile! namiiiii

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!