24.11.2009

Waiting for Black Friday

Vilkaus viimeviikkojen shoppailuihin:

Lamposuojia hiuksille, kynsilakkoja
CVS Pharmasy (Valilla jos en jaksa lahtee shoppailemaan mut tekee mieli menna jonnekkin, niin ajan lahimpaan CVS:n ja hipeloin kaikkia ihania rasvoja, meikkeja yms)

Korvakoruja, kasikoruja, Charlotte Russe
Ruususormus, Forever 21
Oon aivan hullaantunut Charlotten 2 korua 8$:lla diiliin! Kay mulle :)

Valkoinen neulepipo 10$, Charlotte Russe
No sen talven vuoksi.. Ei vaan, taa oli niin sopo etten voinut jattaa ostamatta!

Rento mekko loysalla ylaosalla 12$, TJMaxx
Normaaliin arkeen

Harmaa vetoketju mekko 15$, TJMaxx
Kavereiden kanssa ulos kahville yms.

Musta minimekko niiteilla 20$, Forever 21
Taa on tosi rock! Ja samalla kuitenkin cute, me likey! :)

Kermanvarinen royhelotoppi 12$, TJMaxx
Haen jotain ihme impeyspuistoasuja jostain ihmeen syysta.. :D

Harmaa paljettitoppi 10$, TJMaxx
Mustan korkeen hameen kanssa taa tulee olemaan cool!

Ma unohdin ihan taysin kertoa teille Black Fridaysta! Miten saatoinkaan.. Vahan esimakua:

"Black Friday is the Friday after Thanksgiving in the United States, which is the beginning of the traditional Christmas shopping season. In many cities it is not uncommon to see shoppers lined up for hours before stores with big sales open. Once inside the stores, shoppers often rush and grab, as many stores have only a few of the big-draw items. On occasion, injuries and even fatalities are reported. On Friday, November 28, 2008, Jdimytai Damour, a worker at a Wal-Mart in Valley Stream, New York was trampled to death by shoppers who broke through the store's glass doors minutes before the store's scheduled opening at 5:00 a.m.[6][7]; a pregnant mother was hospitalized from injuries in the same human "stampede", though early reports of a resultant miscarriage were determined to be in error[8][9]. On that same day, two people in Palm Desert, California were shot and killed in a Toys R Us store during an argument" (Wikipedia)

I NEED TO GO! Belli kehotti mua menemaan todellakin ennen toita shoppailemaan, jos haluun jotain loytaa. Noni, eli klo 5AM shoppailemaan, eipa oo ennen tullut sita tehtya :D Haluisin tosi paljon loytaa kameran.. Ja sitten tietenkin pistaa rahaa haisemaan vaatteisiin. En jaksa enaa odottaa perjantaita, I'm gonna go so crazy!

10 kommenttia:

  1. Ei oo ainakaan hinnalla pilattuja noi jutut siellä :) Vitsi et haluisin kyl parin viikon shoppausreissulle jenkkeihin :D

    /Cami

    VastaaPoista
  2. Cami: No ei todellakaan oo! Ja nyt on dollarin kurssi sen verran huono (meille siis hyva) etta noi ei maksa MITAAN euroissa! :D 10$ on joku 7e.. Ja suosittelen shoppausreissua suuresti ;)

    VastaaPoista
  3. And we sure do love Black Friday ♥ :DD

    VastaaPoista
  4. Susette: Ma meen ihan hulluks kun kattelen noita kaikkia aukioloaikoja ja tarjouksia :D Meen Bellin mukana shoppailee ennen kun se menee toihin, tarkottaen siis sita et ma oon ostoksieni kanssa kassalla jo ennen kuutta! :D

    VastaaPoista
  5. Haah, ma teinkin painvastaisesti ja nukuin tosi pitkaan ja menin pari tuntia ennen sulkemista vasta shoppaamaan, koska ei ollu mitaan shopattavaa, mutta pitihan se Black Friday katsastaa! (Ajatteli Susette minuuttia aikaisemmin ennen kuin kaynnisti auton) Hyva puoli siinakin etta verottoman NH:n puolella on Rockingham Park Mall 10 minuutin paassa :P Hih, ennen en oo ollu puolen yon aikaan shoppailemassa kylla en!

    VastaaPoista
  6. Susette: Uskon et oli hieman outoo olla yomyohaan shoppaamassa :D mullakin oli vahan tyhma ja ihmeellinen olo kun klo 6 astelin Macy'siin ja siella ihmiset kaveli pyjamahousut jalassa aamukahvit kasissa!

    VastaaPoista
  7. Ps. Loysitko jotain VAU-juttuja tai dealeja?

    VastaaPoista
  8. No enka kun olin muutenkin jo ihan broke :D Tai no itseasiassa joo, sain kummipojalle ja tan isoveljelle $50 arvoiset joululahjat $12. Toiveena oli, etta oisin saanu myos jonkun dealin siskon UGGeihin, mutta ei, ne oli edelleen ihan liian kalliit..

    VastaaPoista
  9. Susette: Miten se onkin niin kumma juttu, et aina me aupairit ollaan ihan broke :D

    VastaaPoista
  10. Hmm... sen arvoituksen kun selvittais niin ois kylla ihan kiva! :DD

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!