18.5.2009

friday

Mulla on niin paljon kerrottavaa ja naytettavaa, et kirjottelen tapahtumia nyt moneen eri postaukseen :)

"Palkka" tuli perjantaina ja plus vahan ekstraa, niin tietty suunnattiin Julien kanssa suoraan toiden jalkeen Fashion Islandille shoppailee ja viettelee perjantai-iltaa. Tarkotuksena oli loytaa jotain paalle pantavaa Vegasiin ja kyllahan jotain ihan jarkevaa loytykin :)

oh. Taa on taydellinen. Taa on myoskin taydellinen mun paalla, istuu niin hyvin ja tuo muodot mita parhaiten esille. Maksoin tasta ihan liikaa, mut oli pakko. Mun makuun taa on just taydellinen biletysmekko, juhlava, mut ei liian, rokahtava, mut ei liian (Urban Outfit) <3

Pikkumusta. Taa kans istu niin hyvin, et oli pakko ostaa. TAa on Las Vegasia varten, tartten jotain oikeen fancya ;) pitaa vaan vetaa vatsaa koko illan ajan sisaan, koska taa mekko on aika makkarankuori mut silti tykkaan :) (forever21)

Rannalle, baariin, toihin, kouluun, nukkumiseen, hengailuun.. taa kolttu on loytanyt paikkansa mun vaatekaapista, kaytan sita ihan kokoajan, ihan missa vaan oon! (Urban Outfit)

KORKEAT korkkarit halvalla Foreverista, saa nahda jos osaan koskaan noita laittaa jalkaani, mut ne on kivat :)


Perjantaina sitten shoppailujen jalkeen kaytiin syomassa ja juteltiin tosi paljon henkevia Julien kanssa. Ihanaa, sen kaa on niin helppo olla, tuntuu et oltais oltu ystavia ikuisuus! jaaaa sitten nukkumaan John Mayerin saattelemana..


En pysty nukahtamaan ilman jotain rauhottavaa ja herkkaa musiikkia, ja taa on just sita. Voi vahan tirautella itkua ja vaan rentoutua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!