20.5.2009

Perus aupaireilua

Aurinkokaan ei halua, etta lahden, sen takia se porottelee niin lampimasti nyt kolmatta paivaa, pirulainen yrittaa saada mua jaamaan! jaisin jo nyt, mutta ei oo mahdollisuutta :s 

Meidan kahden paiva kuvien kera:












Ja nyt Jannina lukittautuu vessaan itkemaan, etta mita sita laittais Sushi-iltaa varten paalle.. Tanaan siis jo traditioksi muotoutunut Mosunnamnamilta Julien kanssa, saadaan miesseuraakin; Ray ja Jon! wish me luck :)

2 kommenttia:

  1. Hei mitä kautta lähit au pairiksi ja kuinka kauan siel olet kaiken kaikkiaan? (:

    VastaaPoista
  2. Ma oon aupairina tutun tutuilla, joten ihan yksityisesti lahdin (jep, tiedan, eiks se oo laitonta?) Kaiken kaikkiaan taalla jenkeissa tulee oltua paiva alle kolme kuukautta, niin ei kerkee viisumin kanssa tulla ongelmia :)

    Ootko ajatellut lahtea? ellei oo jotain tuttua perhetta jo valmiina, niin suosittelen ehdottomasti lahtemaan jarjeston kautta, aina on joku joka auttaa. Makin ajattelin eka lahtea EF:n kautta, kavin haastatteluissa ja taytin papereita yms, mut tuli niin ahdistunut olo kun ties olevansa sidottuna siihen vuoteen. Ja kaikki paperijutut yms kansiot perheille oli tehty niin hankaliksi!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!