21.5.2009

Night at the pool

Sushi on jotain maailman parasta, nam! Tanne tullessani en ollut ikina maistanut sushia, mut kun kerran maistoin, niin ah se vei kielen mennessaan :P niin hyvaa ja mita ma oon kuullut, niin ei oo kauheen epaterveellistakaan? namnam, more reasons why to love sushi.

Nain paljon me nautitaan sushista! 

Mosunin jalkeen oli tarkotus menna kuuntelee kun Ray soitti yhdessa lahella olevassa baarissa, mut kun paastiin perille, niin oli laulut laulettu ja soitot soitettu. No, ei se mitaan, siella oli muitakin tosi hyvia esiintyjia, kuten esimerkiksi ...


.. tama suloisista suloisin laulaja-pianisti! Mulla tuli kokoajan mieleen O.C.:n Seth Cohen! Ja nyt kun kattelen naita kuvia, niin mun mielipide vaan vahvistuu entisestaan! Ma meen aina ihan vetelaks, jos mies on musikaalinen ja OSAA. ohhh, i could listen your singing all day long!

Ehka olis pitanyt jattaa kaikenmaailman cosmot yms valiin, koska ma aloin olee aika humalassa kun paastiin seuraavaan baariin. Mulla, Juliella ja Raylla oli joku ihmeellistakin ihmeellisempi tanssimis-avautumis-piiri. Ja kuka siella nillitti kaikkein eniten; no tottakai MINA, neiti hiprakka. oiei. Valilla pitais olla vaan ihan shhh niin ei tartteis aamulla haveta silmia paastaan!

Baarikierroksen jalkeen paatettiin menna viela "jatkoille" Julien kodin lahella olevalle uima-allasalueelle kolmistaan. Tottakai se oli suljettu (niinkun tiedettiin), mutta eipa se meita estanyt -porttien yli vahan loikkimista ja ovien alla moyrimista niin johan jo jatkot oli! Harreguud! En oo varmaan koskaan ollut niin isossa uima-altaassa. Ja porealtaaseen olis mahtunut ainakin 20 ihmista. joo, Suomeenkin tallasia public pooleja KIITOS :)


Oli kiva ilta vaikka vahan olis voinut jattaa tunteilut ja lassynlassynjutut sikseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!