19.5.2009

Back to normal life after an awesome weekend

Maanantai taas saapuu aivan liian aikaisin kai ..

oh, kesti KOKO maanantai palata kaikenmaailman pilvilinnoista sunmuista haaveista takasin maanpinnalle, joten ei tapahtunut ihmeempia muualla kun muun paan sisalla! Oli taas kerran tosi kiva paiva Alexin kanssa, mun pieni mussukka. Kaytiin kirjastossa lukemassa pelottavia zombie-kirjoja, mentiin puistoon pelaamaan fudista ja syomaan valipalaa ja kaytiin viela jalkkarilla Starbucksissa. Alex kysy multa kesken jalkkarin "Jannina, aren't we having such a great time" awwwwwwwwww, he is so sweet.






Illalla kavin pitkalla juoksulenkilla, pakko sanoa, etta musiikki tekee ihmeita. Ma en ees huomannut etta juoksin niin pitkan lenkin (en kyllakaan mitaan verrattuna siihen mita belli juoksee JOKA paiva lasten rattaiden kanssa!), koska fiilistelin mun iPodia niin taysilla!

Tanaan (tiistaina) Julie tuli aikasin meille ja pistettiin kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnattiin rannalle :)

My own Salt Creek beach, look at this paradise!

nice legs!

Alexander loys rannalta kaverin, jonka kanssa ne touhus vedessa tunteja! Ja ai etta jos yritti vahaakaan menna leikkimaan niiden kanssa niin se oli heti "Go away, we wanna play together!" FINE, oli ihan kiva lueskella lehtia ja kuunnella musaa mun hienoista pinkeista kajareista :)

mites noi ilmeet, ma ainakin ilmiselvasti NAUTIN auringosta :D

Ihanaa kun aurinko taas paisto pitkasta aikaa oikeen kunnolla! Piti ottaa auringosta jokaikinen sade irti, joten kaytiin viela illalla Alexanderin kanssa kahestaan yhella toisella rannalla, pikkuherra hyppi taas kerran aivan innoissaan aalloissa ja ma kattelin kun surffarit veteli boogie boardeillaan rantaviivassa.




Vahan masentaa palata takas Suomeen ja menna jonnekkin Hietsun rannalle naiden UPEIDEN rantojen jalkeen.. ehka ma vaan jatan menematta niin ei ala harmittamaan! Millanen saa Suomessa muuten on? toivottavasti kesa on siella jo pitkalla kun tuun, niin on ees jotain piristysta arkeen paluun keskella (ei, kylla ma oikeesti oon innoissani tulossa kotiin!)

nyt nukkumaan, huomenna rankka paiva Katrinan kanssa, se on tosi kipee (yli 40c kuumetta!). Voi pienta <3

2 kommenttia:

  1. Suomessa on ihana sää! Ainakin Savossa :) Sellaista sopivan aurinkoista ja lämmintä ja keväistä, onnistuin maanantaina jopa polttamaan itseni :D

    Ja niin hei, SMG:n Casblanca löytyy nyt YouTubesta :)
    http://www.youtube.com/watch?v=vll8iTMCFvk

    VastaaPoista
  2. hyva kuulla, kiva tulla suomeen kun siella ei oo ne "perus-Suomi"-saat meneillaan (loskaa, sadetta ja rantaa!) muista aurinkorasva, ma en ikina kayta vaikka ma tiedan, etta palan aina. Tyhma mina..

    Ja hei, toi biisi oli ihana! ma paatin, et heti kun paasen suomeen, niin ostan ton SMG:n uuden levyn tai sitten voisin jopa tilata sen jo taalla ollessani.. :) ja toi video oli sulonen! KIITOS :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!